Licht & Geluid

 
Dj-Entertainment is gespecialiseerd in het verzorgen van licht en geluid op locatie.
Onze drive in shows zijn overal inzetbaar.
Of het nu gaat om een klein cafe of een grote zaal. Dj-Entertainment biedt u diverse mogelijkheden.

Kwaliteit - Dat is waar het bij Dj-Entertainment om draait. Daarom stellen wij hoge eisen aan de apparatuur die wij gebruiken.
Goed geluid is van essentieel belang voor de beleving van onze klanten. Naast een goed geluid bieden wij ook diverse aanvullende diensten aan.

Bij Dj-Entertainment kunt u alles zelf samenstellen. Uiteraard staat ons team altijd voor u klaar wanneer er advies nodig is. Niks moet, alles kan! Wij hebben verschillende installaties in ons assortiment. Ons geluid is geschikt voor achtergrond muziek tot grote feesten of voor bands.

Verlichting is een sfeermaker. Zeker tijdens een event. En verlichting heeft de laatste jaren een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Denk bijvoorbeeld aan de opkomst van LED-verlichting. Bij ons kunt u terecht voor diverse soorten verlichting, wat vandaag de dag voor iedereen die iets bijzonders met verlichting wilt doen, mogelijkheden biedt. Dj-Entertainment is de laatste jaren enorm gegroeid in het geven van lichtshows. Wij bieden u een groot assortiment aan sfeerverlichting tot onze grote lichtshows die door onze Light Jockeys ter plaatse worden bestuurd.  Onze Light Jockeys kunnen van elke muzieknoot een groot spectakel maken. Wij maken gebruik van moderne computersoftwares die al uw wensen werkelijkheid kunnen maken.


Interesse? Neem voor meer informatie contact met ons op.